2023 392. kitabı
Aylin Altun Bilgin Çeliktürk “Başkalarının onun adına kararlar alması veya vermesi,ruhunun kırbaçlanmasıydı“ O oyle bir töreydi ki kadının kocasının yanında yürümesine izin vermezdi.Aylin in aklıda,mantığıda,yüreğide bu törelerin kurallarını almasada ruhu çığlık çığlık isyan etsede dili lal olmus #gerçekhayat hikayesini okurken dört mevsimide yaşadım arkadaşlar Henüz ergenlik çağında evlenip;bir anda eş,gelin,yenge olan Aylin i bu evliliğe büyük ablası ve babası sebep olmuştu.Aylin sonradan eşine kanı kaynasada daha çok küçüktü Kayınvalidesi evde dirlik bırakmayınca,Alı şehre iş bulmaya gitmiş,giderkende Aylin i babasının evine geçici olarak bırakmıştı.O günden sonra kayınvalidesi iyice zıvanadan çıkmış,evdeki çocuklarını bile Aylin e karşı doldurmuş.Herkes ona lanetli bir eşya gibi hoyrat davranmaya başlamıştı.Sadece kayınbabası merhametli bir adamdı.Hep Aylin i karısının hışmından korumaya çalışıyordu. Bir anne hastalık derecesinde evladını gelininden nasıl kıskanır? İnanın hayretlerle okudum o sayfaları Alı şehre gittikten iki ay sonra is bulup ev tuttuğu haberini Aylin e verdiğinde,dünyalar Aylin in olur Aylin,şehirde,eşiyle el ele verip huzuru,mutluluğu yakalayabildiler mi? Aylin in evlendikten sonra meydana gelen rahatsızlığı neydi? Tüm cevaplar eserde #okuyun #öğrenin arkadaşlar Geçimsiz insanla hayat geçirmek ne zor.Aylin kayınbabasına inanın acıdım.O ruh hastası kadına nasıl sabretmiş Narsist bir kayınvalide,arada kalmanın sorumluluklarını yerine getiremeyen bjr eş,çokça yalnızlık,hastalıklar ve yoksulluk ile ömrü tükenen Aylin in, #psikiyatrist e açtığı yüreğinden dökülenler,terapi çıktıları olarak tum kadınlarımıza #ilham #örnekolmak adına kaleme alınmış bir eser arkadaşlar. #toplumsal ve #kişiselgelişimfarkındalık adına bu eseri Israrla #okuyunokutun derim @librumkitap @altunbc Vuslat teki #vuslatınkitapkurtları @anne.okur #okuyanterazi #okuyanteraziokuyor #gercekterapinotlarıyla #narsist #narsistikkişilikbozukluğu #gercekhikayeler #gerçekhayathikayeleri #iyiniyet #ortakyaşamadeğer #degersizlik #suçlulukduygusu
AylinAltun Bilgin Çeliktürk · Librum Kitap · 202315 okunma
1 +1'leme
Çok teşekkür ediyorum. Güzel anlatımınız,paylaşınınız için🙏🏻♥️
okuyanterazi
Rica ederim hocam Daha nice nice eserlerinizi okumak dileğiyle sevgiler saygılar ❤️