2023 202. kitabı
Okunma: 12 Ekim 2023 00:00
Saklı ~ Raven Kennedy . Altın Tutsak serisine harika bir maraton yaptım ve söyleyebileceğim en net şey “Ben ne okudum öyle” Tutsak’la başlayan serüven Saklı ile devam ediyor ve şu anlık favori kitabım kesinlikle Saklı! Kafesinin, benliğinin ve gerçeklerinin yavaş yavaş farkına varan ama yine de beni krize sokan Auren beni benden aldı. Ayyy çok heyecanla başladım asıl konudan bahsetmeyi unuttum. Tutsak’ta başlayan bir serüven vardı. Kral Midas’ın altından hayatını okuyarak başlamıştık. Her şeyin altın olduğu bir yer düşünün. Altın duvarlar, altın eşyalar hatta altın gözdesi Altından bir kafeste yaşayan altından bir kadın. Kadının kafeste olması ve kıymetlisi olması çelişkisi bile beni Midas’tan uzaklaştırdı arkadaşlar Tabii Saklı tam da istediğim şeylerin yaşandığı ama çok daha fazlasının olduğu bir kitaptı. İlk kitapta gördüğümüz her şeyden sonra şimdi on yolluk kafesteki hayatın ardından Dördüncü Krallık ordusunun tutsağı olan Auren, diğer semerler ve muhafızlarla devam ediyoruz. Kral Midas’a sadakatle bağlı ve aşık olan kadının kendini özgür sandığı yerde tutsak, tutsak sandığı yerde özgür oluşu detayına bayıldım. Tabii bunu kızımız fark etseydi daha mutlu olurdum ama neyse Savaş yakın, sihirli bir dünyanın yankıları etrafımızda ve en büyük koz ve en büyük sır da kitapta saklı. Dördüncü Krallık ordusunun komutanı Rip namının ötesinde biriydi ve gizemli adamları sevdiğim için kalbimi fena halde çaldı. O ve en güvendiği insanlar, askerleri çok iyiydi! Muhabbetlerine ve görüntülerinin altındaki insanlara bayıldım. Ben böyle tatlı tatlı ilerlerken birinin bir kararıyla sinir krizi geçirip, ortaya çıkan şeylerle daha da sinirlenip en son sayfalarda okuduğum olayla da şoka girdim. O nasıl bir sondu Şimdi ben üçüncü kitabı nasıl bekleyeceğim? Orea diyarı, herkesten saklanan güçler, ihanetler ve entrikalarla dolu harika bir seriydi. Yetişkin fantastik severler kesinlikle okumalııııı •
SaklıRaven Kennedy · Ren Kitap · 2023294 okunma