Mazi...
2023 72. kitabı
Okunma: 21 Aralık 2023 23:20
Şampiyon serisini okumaya lisede başlamıştım. Okuması zevkli yazım dili basit olmasına rağmen sayfaların hızla aktığı bir seriydi. Biraz Spoi icerebilir... Yıllar sonra Marie Lu bu kitabı yazdığında ilk anda benim için bu kitabı okuma zamanın gelmediğini biliyordum. Taa ki... Eski zamanlara geri dönmek gibiydi ve çok iyi geldi. Tabii geçmişte bıraktığımız bu kitabın başrolü Eden da olmak üzere abisi Daniel ve June da bıraktığımız gibi değildi. Hepsi yaşlarını başlarını almış olgunlaşmış karakterlerdelerdi. Bu hoşuma gitti. Fantastik kitaplarda genç kahramanlar için her şey mutlu sonla biter gibi bir sondan sonra Daniel in erkek kardeşinin kitabında onlara rastlamayı sevdim ve hala travmalarını atlatamamis olmaları ve Daniel in bir zamanlar ufacık çocuk olan erkek kardeşiyle sallantıda olan ilişkisi de onları gerçekçi kıldı gözümde. Yine Marie Lu klasiği kadının iki farklı serisini en az ikişer kez okusam da kadin basit bir dille akıcı hikaye yazmayı biliyor. Hiçbir sayfada sıkılmadım desem yeridir. Betimlemeler kolaylıkla canlandı zihnimde. Efsaneyi bitireli çok olsa da bu kitabı okurken zorlanmadım. Okuyun efendim pişman olmazsiniz.
1000k
AsiMarie Lu · Epsilon Yayınevi · 2019529 okunma