2023 19. kitabı
Yalnızca bir günde okuduğum harika bir kitaptı. Arkadaşım bana önerdiğinde bu kadar seveceğimi hiç düşünmemiştim. Sayfaları çevirdikçe içinde kayboldum resmen. Konusundan biraz bahsetmem gerekirse; Tristan Faasa tahtı kaderi olduğu için değil hırsından ve arzusundan dolayı istemekte. Gizli bir isyan planlayan Tristan, abisinin hükmünü sona erdirmek için her şeyi yapacaktı. Ancak abisi Michael'ın yeni nişanlısı Leydi Sara Beatreaux geldiğinde Tristan kendini bambaşka bir savaşın ortasında bulur. Tacın mı yoksa tacı giyen kadının mı daha önemli olduğu sorgulatacak türden bir savaşın... Trisan'a aşık oldum desem yeridir, kitaplarda okuduğumuz kötü karakterler varya ha işte tam ondan olur kendisi jdjdj. Ukalalıkları, alaylı tavrı ve tabiri caizse psikopatlığı beni benden aldı. Bir gün bana psikopat bir karaktere aşık olacaksın deseler hadi oradan derdim, karşı olduğunuz ne varsa sevdiriyor bu Allah'ın cezası adam jdjdj Sara'yla düşmandan aşka bir hikayeleri var, ben daha naif şeyler okuduğum için fazlaca masum kaldım okurken cjndndn Kitapta her iki karakterde ön planda, ikisinden de okuyoruz yani. Bunu çok sevdim. Sara'yla olan çekimleri ise kalp gümleten cinsten. Smut bir kitap, bunun altını çizeyim. Ve konuşmalarda bile sansür yok, oldukça cesur. İlk defa okumama rağmen beni rahatsız etmedi, ancak rahatsız olanlar kesinlikle uzak durmalı. Dark romence, enemies to lovers, smut bir kitapta toplanınca neler olur okuyun anlarsınız. Ha kalp, tansiyon hastasıysanız tedbir almayı unutmayın, hele benim gibi ilk defa bu türü okuyor iseniz bence tedbiri elden bırakmayın . Okuyanlara keyifli okumalar jdndnd Bir Neverafter serisidir, ama seriler bağımsızdır. Seriyi almasanız bile bunu alıp okuyabilirsiniz. Emily McIntire
Dark Fantasy
YaralıEmily McIntire · Ren Kitap · 2023536 okunma