Güzel bir kitap okudum. Sizleri Eylül ve küçük oğlu Oğuz ile tanıştırayım. Eylül aşık olduğu adam ile evlendiğini sansada evliliği hiçte beklediği gibi devam etmez. Ailesi de arkasında olmayınca genç yaşta ayakta durmak zorunda olan güçlü bir kadındır Eylül oğlu ve en yakın arkadaşı Sinemden başka güvenip sevebileceği kimse yoktur hayatında. Yeni taşındığı mahalle de Alper ile karşılaşır. Alper mahallede lokantası olan insanların sayıp sevdiği biridir. Alperin Oğuz ile arasındaki ilişki Eylülü gizliden gizliye çok mutlu etsede Alperin ondan bir şeyler sakladığını düşünür Eylül hep bir düşüncelidir Alper, sanki bir şeyler vardır içinde kopan ama anlatamaz.
Alperi durduran Eylüle yaklaşmasına ona adım atmasına engel olan şey nedir?
Oğlunu bir kez bile arayıp sormayan Samete ne demeli peki?
Eylül tam da artık aşk defterini kapatmışken öğrendiği gerçekler ile birlikte Alperden uzak durabilecek midir?
Aslında kitap ile ilgili çooook şey yazarım ama biraz da merak etmenizi istiyorum çok fazla spoi vermeden yazmaya çalıştım. Güzel bir Eylül akşamı hikayesini sizlere tavsiye ediyorum. Bakalım bu iki kırık kalp birbirlerinin yaralarına iyi gelebilecekler mi?