2023 17. kitabı
Recep Özer Beyi (mucizevi can)1ö5 yıl önce youtubeda karşılaştım ve hemen hemen tüm videolarını izliyordum ve içimden hep diyordum bir ktap yazsa ve bana katkıları neler olur diye bir düşünce geçerdi ve bir gün bir videosunda gördüm"Hey Sen Bir Mucizesin" #heysenbirmucizesin #heysenbirmucizesinkitap görünce bu brnim olmalı dedim.Bir de bu eser #trendyol da satılsa diye bir düşünce geçti ve eser elime ulaştıktan bir hafta sonra Recep beyin bir canlı yayınında gördüm,duydum. #trendyol da da satışı varmış. Eser bana;tam yeni MNB'yi oluştururken geldi ,yani benim ruhen değiştiğim o zamanda iyiki de geldi. Yazarın dili sade ve yalın...Sanki yazar yanımdaymış gibi hissettim okurken ve eserin içinde Qr kod #qrcode ile izleyebileceğimiz o bölümün videosu/ları olması çok güzel bir ayrıcalık. Ve biliyorum ki bu kitabı tekrar tekrar okuduğumda ve her okuduğumda yeni bir şeyler fark edeceğim,mucize bir kitap.Akabinde #app yi indirdim ve her sabah #şükürvideosu nu dinlemek o kadar iyi geldiki hem berketim artmaya başladı #şükürlerolsun hemde ruhuma iyi gelmesi o telkinlerin inanılmaz...,sizlerinde indirip deneyimlemesi lazım beni bu konuda anlamanız için...#hissediyorum Recep beyi çok yakın sürede bir eğitimde yüzyüze tanıyacağım.Eserde beni en çok etkileyen #duygudurum umuzdaki sıkışmalardan oluşacak hastalıklarımızı olumlamalarla düzeltebileceğimiz olmamız.(Bu aralar bende genetik bir hastalıkla barış içinde olmaya çalışıyorum #eklemromatizması )Eserle birlikte yeni bir yeteneğim gelişti.#şifacılık .Bunun bana mucizeleri nelerdir? Birde korkularımı,endişelerimi,kaygılarımı,düşündüğüm olumsuzluklarının hiçibirinin bu kadar kendimi korkutmasina gerek yokmuş.Yaşamı daha da #eğlenceli hale getirmeyi öğreniyorum:),evrene sorular sormak ve gün içinde bazende birkaç gün içinde bana ulaşması o cevaplar çok eğlenceli #çocukruhu /lu #çiko HEPİMİZ BİRER MUCİZEYİZ SADECE İÇİMİZDEKİ YARATICI GÜCÜN FARKINDA DEĞİLİZ.Sonsuz olasılıklara kendinizi açın.Herkese tavsiye ederim.#aralıkayı #2023 #sonkitap
Hey! Sen Bir MucizesinRecep Özer · Mucize Yayınevi · 0300 okunma