2023 294. kitabı
Cemre’yi özleyenleri görelim Valla sizi bilmem ama ben ve öğrencilerim çok alıştık Cemre’ye Öyle tatlı tatlı işliyor ki çok önemli mevzuları, biz okuyup eğlenirken bir de bakıyoruz bakış açımıza yeni bir pencere daha açmış. Her kitapta yeni bir farkındalık kazanıyor minik okurlar hatta gelenekselci anne babalara bile güncel sürüm yüklenebilir Cemre sayesinde @librumkitap @librumcocuk sayesinde bize ulaşan @gulin.k.n #gülinkutarnemutlu ‘nun keyifli kaleminden damlamış @aysunneseli__kitapcizeri #aysunneşeli ‘nin şahane çizimleri ile renklenen #cemreserisi #cemreyineüzdü bugünkü kitabımız. Cemre tatlı bir heyecan içinde çünkü okulunda bir meslek partisi yapılacak. Cemre de biraz düşünüp kendine bir meslek seçiyor. Kostümünü hazırlayıp partiye katılmak üzere okula gidiyor. Ama Cemre kostüm partisinden eve çok üzgün dönüyor. Acaba Cemre hangi mesleği seçti dersiniz? Nasıl bir kostümle gitti partiye ve acaba Cemre’yi ne üzdü gerçekten de ? İşte bu soruların cevaplarının peşine düşünce bu kitap sonunda çocuklar #mesleklerincinsiyetiyoktur farkındalığına erişmiş olacaklar. Ve kitap sonunda bizden minik okurlarla gelecekte ne olmak istiyorsun sorusu üzerinden bir sohbet geliştirmenin de zemini hazırlanıyor. Bu konunun çocuklukta halledilmiş olmasını çok önemsiyorum çünkü hala erkek hemşire ya da erkek ana okulu öğretmeni görünce şaşıran, kadın pilot , kadın otobüs şoförüne güvenmeyen insanların olduğu bir toplumda yaşıyor olduğumuzu hatırlatmak isterim. Yani özetlersem arkadaşlar bu serinin özete de ihtiyacı yok gözünüz kapalı alın minik okurlarla beraber siz de keyifle okuyun. #sağliklavekitaplakalın #çocukkitapları #çocukkitabıönerisi #çocuktabıtavsiyeleri #meslekler #meslekseçimi #meslek #çocuklaratavsiyekitap
Cemre’yi Ne Üzdü?Gülin Kutar Nemutlu · Librum Kitap · 20238 okunma