Puan vermedi·200 syf.····Okunma: 17 Ekim 2023 03:16 Geçmişe gidebilseydiniz ama yalnızca kahveniz soğuyana kadar oralarda kalabilseydiniz ne yapardınız? Tokyo'nun ara sokaklarındaki küçük kafe, içinde yer alan özel bir sandalye sebebiyle efsaneleşmişti. Soylentiye göre eğer bu sandalyeye oturursanız seçtiğiniz bir zaman dilimine geri dönebiliyordunuz. Ama oyle kolay değil tabi geçmişe gitmek için uymaniz gereken çokça kural da var. Ve geçmişteki süreniz, kahveniz soğuyunca sona eriyor. Bu kitap 4 kişinin hikayesini ve geçmişe yolculuğunu anlatıyor. Aşıklar; onunla evlenmek isteyen adamdan ayrılan kadın
Karıkoca: anılarını kaybetmiş bir adam ve kadın
Kız kardeşler: evden ayrılan bir abla ve onunla sık sık buluşmak isteyen küçük kız kardeş
Anne ve çocuk: kafede çalışan hamile bir kadın
Selam arkadaşlar buraya kadar kitabın konusunu anlattım şimdi benim duygularıma geçelim: ben kitaba çok büyük beklentiyle başladım ama hayal kırıklığına uğradım asla istediğim gibi değildi ve anlatımı çok basit ve yer yer de karışık geldi. Kitapta geçen isimler birbirine çok benzer ve farklı geldi belki o yüzden. Birde çok kendini tekrarladı surekli kafe kuraları ve bir türlü ilerleyememe yani geçmişe gitmek için çok uzatılan yerler vardı sonuçta gittiklerine de değdi mi değmedi mi düşündüm. Ayrıca kafede çalışanları daha çok okuduk ve bu beni biraz sıktı çünkü ben asıl karakterleri okumak istedim ama cok karakter vardi ve hepsi bir noktada birbirine de bağlantılıydı.
Ben kitaba çok iyi başladım ama sonra sıkılarak okudum açıkçası okumak sizin tercihiniz eğer okursanız beklentiyle okumayın derim