Kitabım geldii
Aşkınıyam. . . kargom geldi, çok zarif bir şekilde hazırlamışsınız, kitap ayracınıza da bayıldım onu kendime saklayacağım. 🤗Teşekkür ederim kitap için, Şems ve Mevlana'yı daha yakından tanımama vesile olduğunuz için. Bir sonraki etkinliği heyecanla bekliyorum. Emeğinize sağlık 🌹🤍
1000k

Aşkınıyam. . .

@Askiniyam
Şeb-i Arûs Kitap Çekilişi
📚💙 Melahat Ürkmez '𝚍𝚎𝚗 İmzalı Kitap Çekilişi📚💙 *** "İçimi her gece gözyaşları içinde Döküyorum âlemlerin Rabbi'ne Eğer dökebilseydim içimi lisân-ı hâl ile Kıyama kalkardı bu şehir ey yâr!"... *** Mevlana Celaleddin-i Rumi 🌹🌹🌹 Bir kişiye Melahat Ürkmez 'den imzalı olarak aşağıda belirtilen çekiliş kitaplarından birisi hediye🥰 Başlama Tarihi: 10.12.2023 Son Katılım : 17.12.2023 (14.00) ŞARTLARI: 1.SAYFAMIZI TAKİP ETMEK 2. BU İLETİYİ BEĞENMEK 3. YORUMA Hz. Mevlana Celaleddin-i Rumi 'ye AİT (BİR) TANE SÖZ YAZMAK. * İLETİYİ PAYLAŞARAK DAHA FAZLA KİŞİYE ULAŞMASINI SAĞLARSANIZ SEVİNİRİZ. ☺🌷 ÇEKİLİŞ KİTAPLARI📚 📍 Diyar-ı Aşk 📍 Aşkın Kâtibi 📍 Şems-i Tebrizi 📍 Gönül Bahçesinde Mevlana 📍 Mevlana'da Aşk Sırrı ve Nihai Bütünleşme
Kitap Çekilişi
··1 alıntı·
1 +1'leme
Yaaa çok teşekkür ederiz 😍😍 Aşkla ve muhabbetle okuyun inşallah 🌹😍 Birlikte nice etkinlik ve çekilişlere☺🌹🌷
Merve ☆
Aşkınıyam. . . teşekkürler 🤍