·312 syf.····Okunma: 26 Aralık 2023 23:16 - Normal İnsanlar ile beraber Y-Z kuşağı çarpık ilişkilerini ve yaşadıkları sorunları anlatma furyasının son örneklerinde biri Üçlü. Hugo,Thora ve August’un hikayesi.. Bir o kadar sıcak, duygusal ve etkileyeci ama bir o kadar da toksik ve sinir bozucu.
- Ben bu aralar konu alınan günümüz insanlarının sorunlarını ve ilişki, arkadaşlıklarını okumayı çok seviyorum. Üçlü de bence bu konuda yazılmış kitaplar arasında başarılı olanlardan. Thora ve Hugo’nun gözünden iki ayrı bakış açısıyla olayları okumak ve her iki karakterin birbirleriyle ve Augustla yaşadıkları ve olaylar karşısında neler düşündüklerini gözlemlemek kitaba kesinlikle ayrı bir heyecan ve hava katıyor.
- Kitabın içine iyice girdiğinizde karakterlerle beraber ya mutlu olabiliyorsunuz ya da onlarla güzel gir tartışma içine de girebiliyorsunuz. Bu sayede yazar sizi de romanın içine sokup sanki karakterleri uzaktan izleyen ve onlarla aynı dünyada yaşayan bir karakter haline dönüştürüyor.
- Fakat kitap ile ilgili yapacağım negatif yorum ise çok fazla yazım ve imla yanlışlarının olması. Kitaptaki redaksiyon hatalarının bir sonraki basımlarda kesinlikle düzeltilmesi gerekiyor çünkü bu hatalar okuma zevkinizde büyük bir kayba neden oluyor.
- Gündelik yaşam, arkadaşlık ve sevgili ilişkilerini okumayı sevenler için iyi bir yoldaş olacağını düşündüğüm kitaplardan bir şans vermenizi tavsiye ederim.