2023 34. kitabı
Derinlemesine bir mafya kurgusu olmuş. Dante karakterini çok sevdim mafya kurgularında görmek istediğimiz karakterlerden. Güçlü kadın okumak isteyenler içinde Elena. Mafya sevenler kaçırmasın. Kitabın baş kısımlarında konuya girmekte biraz zorlandım. Yazar biraz fazla ayrıntıya girmiş ama özellikle ortasından sonrası çok iyiydi. Ateşli sahneleri yazma tarzına ise bayıldım. Bir şeyi daha söyleyeceğim ben diğer kardeşin hikayesini daha fazla merak ettim. konu çok iyi... Elena güçlü karaktere sahip ve prensipleri olan bir avukattır. Kendine koyduğu ve asla bozmayacağı kurallardan biri de kötü şöhretli mafyalardan uzak durmaktır. Ta ki bir tanesini savunmak zorunda kalana kadar. Dante kötü şöhretli o mafyalardan biridir. Elena onunla aynı evin içinde kapana kısılmıştır. Onu savunduğu yetmezmiş gibi bir de hayatı tehlikededir. Dante ise bu ateşli kadını elde etmek için her şeyi yapmaya hazırdır. Ölmeye, öldürmeye... "Benimle flört mü ediyorsun?" diye sordum, sesimin masanın altındaki bacaklarım gibi titrememesinden gurur duyarak. "Evet dersem, bana vuracak mısın?" Oyunculuğu bulaşıcıydı. Gülümseme dürtümü bastırdım ve kasvetli bir şekilde başımı salladım. "Evet." "Güzel," dedi göz kırparak, "O zaman vur bana. Sert severim."
Kahramanlar DüştüğündeGiana Darling · Lapis Yayıncılık · 2023753 okunma