Selamlar. Siz daha önce elfhame romanı ile tanışık olmuşmuydunuz? Olmadıysanız çok şey kaybediyorsunuz demektir. Çünkü kendisi benim favorilerimdendir..
Yine baktım son dönem çok üst üste aynı türde kitaplar okuyorum. Ee canım @blackholly yazmışsa tabiki öncelik verilir dedim ve başladım kitaba. Evrene aşığım zaten orası bir gerçek. Hiç bıkmadan anlatabilir, anlatılanları dinleyebilir ve üstüne saatlerce muhabbet edebilirim. Tabiki öncesinde bu evrene aşina olabilmek ve karakterleri daha iyi benimseyebilmek için #perihalkıserisi 'ne öncelik vermenizi tavsiye ederim. Oak inanılmaz bir değişime uğramış. Gerçi bu diyar bildiğiniz çakallar vadisi. Masumiyetin kazanma ihtimali neredeyse sıfır. Kitaptaki detaylar yerli yerine oturduğunda daha anlamlı bakabildim karakterimize. Wren benim güçlü kızım. Ne kadar pısırık görünse de gönlündeki canavar hep kendini belli etti. Sevmek, sevilmek belkide bir ruhun en önemli parçalarıdır. Bu duyguları eksik yaşayan kişilerde güç daima sevgiden beslenir. Mantığı çok güzel işlenmişti. Ki bu sebeplerden dolayı kızımız kesinlikle favori karakterim oldu.
Bu serinin sanırım en ilginç yanı iyisiyle, kötüsüyle her bir karakteri kafanızda bir yere oturtabilmeniz.Eski karakterlerle özlem gidermek ise resmen kitabın bonus punaydı. Ben sizden razıyım canlarım! Leydi Nore için söyleyeceklerim kötü söz içerdiği için sessizce mırıldandığımıda söylemek isterim! Oak ve Wren arasındaki enerji gözle görülür şekildeydi ki ben böyle uzaktan uzağa koruyan erkek karakter severim. Şey Oak bebeğim çok nazlanma güzel prensim senindr gönlün var! Dedim ya başta da bıraksanız beni saatlerce konuşabilirim bu seri hakkında. Neyse sakinim.Kitabın sonu yazarımızın en vurucu noktası oldu ve yine acayip bir noktada bittirdi.Umarım sevgili @dexpub bizi devam kitabı için çokça bekletmez.