2023 339. kitabı
Okunma: 30 Aralık 2023 13:32
Tek kelime ile bayıldım şiddetle tavsiye ederim :))))) Yazarı Alliance adlı serisini yayınlamaya başladığından beri takipteyim her çıkan kitabı ekledim siteye . Baktım okuyanlar olmaya başlamış fakat puanlar enteresan o yüzden hep bekledim . Fakat 4.cü kitap çıkınca artık okumam lazım dedim ve şahane bir karar vermişim . Maalesef çoğu insanla zevklerim pek uyuşmadığı için illa bazı yazarları kendim denemeliyim düşüncem yine doğru çıktı . Yazarın dili karakterleri akıcılığı hepsi bence çok güzeldi . Çifte hasta oldum zaten kadın karakter şahane erkek ayrı şahane . Kendime bir adet Hans istiyorum bakın o derece tam tapacağım adam çokta uyarım bebeğime :D Birde burada ilk 3 kitabın karakterlerini gördüm onlara ayrı bayıldım dönüp ilk 3 kitabı okumam şart oldu . Hans 19 yaşında iken kız kardeşi 17 yaşında eğlence için dışarı çıktığı bir gece yok oluyor . Aile feci perişan oluyor Hans devamlı polisten ayrı kendi başına aramaya devam ediyor bir iki ipucu var ama kız bulunamıyor . Aradan 3 hafta geçiyor ve cesedi bulunuyor şiddet görmüş ilave seks suistimali aile anne baba hele yok oluyor resmen acıdan . Bir kaç ay sonra resmen üzüntüden önce anne sonra baba ölüyor . Hans o günden sonra hep bu işi yapan adamı aramış bu arada bu tip kadın tacirlerini öldürmüş inanılmaz eğitimli çok tehlikeli bir adam . Ve tabi 19 yaşında yaşadığı olay adamı kırmış çatlaklık kat sayısı oldukça yüksek . Ailenin hikayesi beni acayip üzdü etkiledi :(( Günümüzde Hans 39 yaşında taşındığı mahallede karşı komşusu 30 yaşında pek fındık kurdu Cassie adamı ilk gördüğü günden takıntı yapıyor . Fakat Hans inanılmaz şahane bir yaratık şiir gibi :D Neyse bunlar bir sene karşılıklı görüşmeyip dehşet takıntılı halde yaşıyorlar . İnanılmaz komik bir durum var okudukça ayrıntılar geldikçe kopuyor insan . Bu arada Cassie bok gibi yemekler yapıp adamın kapısına bırakıyor kız inanılmaz beceriksiz yemekte hafifte sakar zaten :D Hans manyak olduğu için o bok şeyleri her seferinde sonuna kadar yiyor o bölümler beni çok güldürdü .Bunların bir şekil yakınlaşması oluyor ve sonrasında Hans 'ın senelerdir aradığı adam onun peşine düşüyor oda kızla beraber ilk üç kitabın kahramanı Alliance kuran adamlara gidiyor işi çözmek için . Tabi tüm bu olaylar sırasında tonla ayrıntı ilave aksiyon ve komedi var . Aslında özellikle komedi yok fakat kız ve adamın halleri tarifsiz şahane bence durum komedisi tam halleri :D
HansS. J. Tilly · S.J. Tilly LLC · 022 okunma
1 +1'leme
Bu yorumdan sonra, sayende, yazarı radarıma alıyorum😍
Triganis
Ben çok beğendim seride son kitap ama okunuyor gayet güzel ben dönüp ilk 3 kitabı okurum tabi artık bu kadar beğenince :D Birde ilk 3 kitapta olan adamlara ayrı bayıldım o yüzden şart oldu :D