Kitabımızın kahramanı olan namıdeğer Gray man'in (Court Gentry), istihbaratın kayıp ajanlarını ararken başına gelen türlü belalara konuk oluyoruz.
Bu arada kahramanımızın kod adı da "Saldırgan". Kendisi zeki, çevik ve bir o ladar gözü kara biridir. Bu yüzden zorlu görevlerde ilk akla gelen isimdir. CIA'nın verdiği gizli görevlerde çalışan bir tetikçidir. Daha sonra başka bir birime atanmış ve burada büyük başlar ne istiyorsa onu yerine getirmiştir. Ne olduysa kendisine bir suikast düzenlediğini farketmiş ve Amerika'dan kaçmıştır.
Belli bir zamandan sonra teşkilat ile arayı düzeltip Zehirli Elma adında bir program için çalışmaya başlamıştır. Aslında bu görev başka bir ajanındır fakat yakalanmasından dolayı yerine kendini atamışlardır.
Genel itibari ile kitabımızın konusu bu. Fazla isimden kafanız karışmasın diye isimlere pek değinmedim. 12 kitaplık bir serinin 4.kitabı. Kitaplar arası kopukluk yok ama belki Gray Man'i tanımak için baştan okusak olabilir. Kitabımızın netflix de bir filmi de mevcut. Aksiyon sevenler için film tadında.
Ne diyoruz..
Okuyunuz ve de okutunuz ifindim..