Puan vermedi·336 syf.····Okunma: 26 Aralık 2023 04:11 Öncelikle böyle güzel bir kitabı nasıl anlatabilirim hiç bilmiyorum. Kişisel gelişim kitapları okurken sıkılan biriyim normalde ama bu kitap o kadar güzel ki abartısız bayıldım diyebilirim.
Öncelikle diğer kişisel gelişim kitaplarından çok çok farklı.
enerji, çekim yasası, meditasyonlarla beraber konular ele alınmış. Her bir konu için meditasyonlar söylenmesi gereken sözler inanılması gereken konuları ve evreni bize anlatmış.
• Kitap toplam da 9 bölümden oluşuyor yazarın dili aşırı sürükleyici ve cok samimi interaktif bir kişisel gelişim kitabı. 333 sayfadan oluşmakta.
Benim kitapta en çok sevdiğim şey yazarın kitapta boşluklar bırakıp bizim de yazmamızı istemesi şükür listesi,hastalıklarım,hayallerim vs bir çok şeyi yazar bize yazdırıyor ve kitabı daha çok benimsememizi sağlıyor. o kitapla aramızda özel bir gücün oluşmasına sebebiyet veriyor diyebilirim yani benim için öyle oldu.
kitabın her cümlesinin altı çizilmeye değer o kadar güzel yazılmış ki gerçekten çok beğendim. Bu kitap mucizelerin olabileceğini ve bir şeyi dilersen gerçekten başarabileceğini öğretiyor. yargılamamayı, bilinçaltı yüklemelerini, pozitif olabilmeyi,sonsuz olasılıklara açılmayı neye inanırsak onu yaşayacağımızı bize anlatıyor. Bizim bir mucize olduğumuzu biz dönüşürsek evreninde dönüştüğünü vurguluyor.
Bu kitabı okurken bir çok test ve çalışmalar yapacaksınız
Kas testi,ilişki çalışmaları, kilo sorunları için beden çalışması,bolluk bereket çalışması,okyanus çalışması,çakra aktif etme meditasyonu, bağ kesme affetme meditasyonu, geçmişi temizleme,moleküllerin toplama meditasyonu gibi gibi bir sürü çalışmalar yapacaksınız ve eminim ki kitabın sonunda kendini hem çok iyi hissedeceksiniz hem de bu meditasyonlara hayatta uyarladığınızda süreklilik haline getirdiğinizde kendinizin en iyi versiyonu olacaksınız.
Yazarın emeğine sağlık gerçekten çok güzel bir kitap yazmış. sürekli bakıp meditasyonları yapmaya devam edeceğim. Kitabı okurken de bir sürü not aldım. Bu kitabın yeri bende her zaman farklı olacak.