Elime aldığım andan itibaren rahatsız olsamda okurken o gerilim ve sürükleyici tempodan elimden bırakamadım bitirene kadar okudum.Saate baktığımda gece üç olmuştu ne ara o kadar zaman geçmiş diye şaşırmıştım kendi kendime.Bana aşırı şekilde Verity hatırlattı.Konu olarak çok benziyor.Ters köşeler olsun vs.Tavsiye ederim keşke daha önce okusaydim.Nedense on yargiliydim sanirsam isminden dolayı klasik hizmetçi patron ilişkisi diye şans vermemis olmalıyım.
Konusuna gelecek olursak millie, sicil kaydı bulunan bu sebeple iş bulmakta sıkıntı çeken beş parasız evsiz ve çareleri tukenmisken başvurduğu ancak ise alınmak için çokta umidinin olmadigi çok zengin bir aileye temizlikçi olarak ise alınmasıyla başlıyor.Bu durumdan suphelensede başta iş verenin geçmişini sorgulamadigi için aldığını düşünüyor ve üzerinde durmuyor.
Nina ve Andrew birbirine çok aşık bir çift olarak gözükmekte andrewin gözü ninadan başkasını görmüyor aşırı yakışıklı nazik ve zengin haliyle millie ninada ne bulduğunu anlayamıyor.Nina ise akıl hastalığından muzdarip heryeri dağıtıyor sürekli kavga çıkarıyor ve etrafındaki herkese eziyet ediyor.
Bu arada birde bahcivanimiz var aşırı yakışıklı ingilizce konusamayan fransizcasiyla millieye tejlikede olduğunu söyleyip uyarıyor ancak millie başlarda çaresiz olduğu için herşeye katlanıyor sonrasında ise andrewle birbirlerine aşık oluyorlar.
Millie andrewi elde edene kadar aslında olaylari anlayamıyoruz herşey ikinci bölümde ninanin gözünden olayları okumaya başladığımızda açığa kavuşuyor.Aslinda tüm sorularımızın cvbini alıyoruz.Sonrasinda ninanin ve andrewin geçmişini öğreniyoruz.
Tüm karakterler açıkçası aşırı ilgi çekiciydi.Asiri keyif aldım kesinlikle tavsiye ediyorum