Hellooo ben geldiiiim
Biz şey arıyoruz da böylee deli dolu, uçuk kaçık, absürt, kara mizah içeren, okurken düşündüren, yeri gelince güldüren, şahsına münhasır bir kitap..
Dikdörtgen bir kalp
İkinci el alınan bir koca
Tahta bacaklar
İki günde büyüyen memeler
Pofidik dostumuz Starki
Ah bir de Şemsettin var Onu gördüğünüz de hemen yolunu.. şey sayfanızı değiştirin. Arkanıza bakmadan kaçın tabi bu mümkünse
Aslı Çerçeve; Bir dergide ülke gündemimizden eksik olmayan kadın cinayetlerine, kadına yönelik şiddete, tacize, kadın işçilere yönelik haberlere vurgu yapan nevi şahsına münhasır yazarımız. Bir sabah nereden geldiğini anlamadığı bir ses ve her yerini saran büyük bir ağrı ile uyanır.
Bir süre sonra sesin kalbinden geldiğini, kalbinin büyüdüğünü ve şeklinin değiştiğini hisseder.
Doktorundan acil bir randevu alır ve hemen kontrole gider. Tıpta ilk kez böyle bir hastalık ile karşılaşan Dr bu duruma çok şaşırır ve hasta mahremiyetini yoksayarak gazetelere haber verir. Sonrasında Aslı’nın hayatı gün be gün arap saçına döner fakat o başına gelenlere çözüm aramaktan asla vazgeçmez.
İşlem çok basit, aşağıdan inip kocanızı seçiyorsunuz. Beğendiğinizin paketini açıyorsunuz. Sonra da yukarı çıkıp evleniyorsunuz. Sistemi kolay ve çabuk hale getirmişler. Hani evlere servis gibi bir şey, iyi yani.
Kalabalık aile her zaman eğlence demektir çocuklar için. Hep bir kargaşa olur. Hele bayramlar herkesin bir evde hep beraber olması demekse lunapark gibi bir yerdir orası.
Aklının içinde kaç odası vardır insanın acaba? Ya da benim gibilerin mi var sadece?
Bazen yaşanması gerekenler yaşanması gerekenler yaşanıyor. Ders alıp yürümek lazımmış meğer.
Tabii bundan sonrasında neler gelir başıma bilemem. Hiçbir şey birdenbire olmuyor,
her şeyin bir süreci var sonuçta.
Hiçbir şey tesadüf degil.
Ve her karşılaşma bir sebep.
Belki saçma sapan bir dünyanın içinde,
belki bir çingene çadırındaki panayırda,
belki dünyanın tepesinde ya da kuklaların sahnesinde.
Her şey daha yeni başlıyor...
Benim Kalbim Dikdörtgen