2024 1. kitabı
Kaçak bir kraliçe. Gönülsüz bir prens. Yıkıcı bir arayış. Entrika, ihanet ve tehlikeli arzularla dolu Elfhame’in büyüleyici dünyasına geri dönmeye hazır mısınız? Yazarın yarattığı bu evrene bayılıyorum. Yalancı Varis iki kitaplık bir serinin ilk kitabı. Bence seriye çok güzel bir giriş yaptık. Peri Halkı Serisini okuduysanız evrene yabancılık çekmezsiniz ama okumamış olsanız bile bu kitaptan büyük bir zevk alacaksınız. Suren(Wren) karakterini çok sevdim ama annesi.. dağlara taşlara bir karakterdi kesinlikle Kızımızın yaşadıkları çok zor ve birine güvenmek onun için kesinlikle bir hayal gibi. Prens Oak ise işleri hiçte kolaylaştırmıyor. Prens herkesi etkileme gücüne sahip ama Wren’e karşı tabi ki daha farklı. Onların sahnelerini, yolculuklarını çok severek okudum. Fantastik evrende bir savaş varsa kesinlikle ben de varım arkadaşlar. Kitabın devamında neler olacak çok merak ediyorum ve sabırsızla çıkmasını bekliyorum. Dişler Saray’ının küçük kraliçesi Suren, acımasız işkencelerden bıkıp insanların dünyasına kaçar. Ormanda tek başına yaşıyor ve unutulduğunu düşünüyordu. Ta ki Fırtına cadısı onu kovalayana kadar. Suren’i, Elfhame’in vârisi Prens Oak’tan başkası kurtaramaz. Büyüleyici bir güzelliği olan Oak, onu kuzeye götürecek bir görevde Suren’den yardım ister. Ama Suren bu teklifi kabul ederse hem kalbini korumak hem de arkasında bıraktığını düşündüğü tüm dehşetlerle yüzleşmek zorunda kalacak.
Yalancı VârisHolly Black · Dex Kitap · 2023109 okunma