Nihâyet bir zaman gelecek, Ye’cûc ve Me’cûc’un seddi açılacak, her tepeden yığın yığın akın etmeye başlayacaklar.
Artık gerçekleşeceği kesin olan kıyâmetin de vakti gelip çatmıştır.....
Enbiya 96-97
Yecüc yer altındakiler mecüc yukardakiler
--------------------------
...Demir yığınlarını kor ateş hâline getirince de: “Bana erimiş bakır getirin de üzerine dökeyim” dedi.
Artık Ye’cûc ve Me’cûc ne seddi aşabildiler, ne de onda bir delik açabildiler. kehf 96-97
Buda zülkarneyn a.s dönemindede yecüc mecüclerin olduğunun kanıtı.Yani yecüc mecücler kıyamette çıkmıyor zaten vardılar.Oksijenden zehirleniyorlar nasıl siz başka gezegene gittiğinizde zehirleniyorsanız onlarda burda zehirleniyor.Yer altında ve başka gezegenlerde olanlar var.
Fakat gözümüzle gördüğümüz cinler gibi gözümüzde göremediklerimizde var.Bedenlenmeye çalışıyorlar.Yukardan gelenler mecücler Mısır piramitlerini geçiş wifi noktaları olarka kullandılar.Geldiler ama zehirlendiler gitmek zorunda kaldılar.Oksijenden zehirleniyorlar metan gazı soluyorlar.Allah her gezegenin toprağından canlılar yarattı.
Eski sümer tabletlerine bakın hayvan insan karışımı kullar vardır.Cinlerden önce canlar vardı bunlar hayvan görünümünde idi.Sonra melez bir ırk oluştu cinler varoldu.Biz insanlar 2 sarmallı yapıdayız cinleri göremeyiz.cinler 4sarmallı yapıdalar onlardda 6 sarmalı göremez bildirilene göre 8 sarmala kadar canlılar var.
Bu gördüğümüz teknolojiler sadece %10u.Bir araba boyut olarak en küçük hale getirilip e posta yoluyla başka yere gönderildiğini düşünün.Gönderildiği yerdede eski boyutuna geri dönebiliyor.Biz telefon kullanıyorsak onlarda kullanıyor bizde metalse onlarda elyaf öyle düşünün.