Bizimle Başladı Bizimle Bitti
2023 25. kitabı
Nerden başlasam bilmiyorum. Bu kitap baya popülerdi ve bi süre gündem de kaldı. Küçükken Beyza Alkoç'un kitaplarını okuduğumu hatırlıyorum ve klasik okumaya başlamadan önce bu kitaplar bana çok zevk veriyordu. İyi ki o günleri atlatmışım, yine de o zamanların silinmesini istemem çünkü kötü ve iyi kitapları ayırt etmemi sağladı. Ne olursa olsun her kitabın yazımın da bir emek var ama keşke bazı kendini yazar olarak tanımlayan kişiler o vaktini daha iyi değerlendirselermiş.. Çoğu inceleme de kitabın konusundan bahsediyorum ama bunda gerek olduğunu düşünmüyorum çünkü siz de biliyorsunuz ki romantik adı altında geçen birçok saçmalığı içeren klişe konulardan oluşuyor. Fakat şunu söylemeliyim ki, yazarın gerçek hayatından uyarlama bi eser olduğunu öğrenince biraz da olsa üzüldüm. Lily karakteri çok güçlü bir kadın gibi gösterilmeye çalışılmış ama kesinlikle öyle değildi. Yazarımız Lily karakterini annesine benzediğini söylemiş ve onun yaşadığı duyguları Lily'e yansıtmış. Kitaba baktığımız da asıl anlatılmak istenen sevdiği adam karşısında şiddete uğrayan biri, insanların onu hemen terk etmesini söylemesi ve bunun kolay olduğu düşünülmesi. Baktığımız zaman o kadar kötü bir konusu yok ama yazar bu hikayeyi olabilceğince kötü duruma sokmayı başarmış. Benim için Lily çok sinir bozucu bir karakterdi. Benden tavsiye daha iyi kitaplar varken bu bataklığa düşmeyin.
1K
Bizimle Başladı Bizimle BittiColleen Hoover · Epsilon Yayınevi · 20248,4bin okunma