···Okunma: 15 Ocak 2024 15:35 NHL oyuncuları... Hokey bilgim pek yoktur. Buz üzerinde diske vurursun ve devasa omuzlukları olan abilerimiz birbirlerini arabayla ezer gibi ezerler. Bendeki bütün bilgi bundan ibaret.
Bu kitap serisi yüzünden bende bir hokey aşkı başladı.
Çok fazla terim yok ve genel tema da hokeyi öne almış değil ama kurguya öyle oturmuş ki insan sürekli kendini hokeyle içli dışlı hissediyor.
Gelgelim kitabın konusuna... İlk kitaptaki çiftimiz elbette burada da görülüyor. Hatta Harper'ın yakın arkadaşı Ryan'ı burada başrol olarak okuyoruz. Ryan, makyaj videoları çekerek hayatını idare etmeye ve hatta büyükannesinin huzurevi masrafını karşılamaya çalışan derbeder bir arkadaşımız.
Hayatındaki olumsuzluklar nedeniyle içip kendini dağıtırken Rhodes'un müdahalesiyle bir akşamda Vegas'ta yapılabilecek saçma şeylerden birini yapmaya kalkıyorlar; evleniyorlar.
İkilinin konuşmaları, olayları ele alış biçimleri çok komikti. Evet, illa ki bu evlilik olayı ve neden sürdürüldüğü kısmı ayrı bir komedi. Yetişkin insanların yeterince yetişkin olmadığını gördüğümüz yerler bunlar... Ama olsun, çok komikti.
Açıkçası ilk kitaptan çok çok daha fazla sevdim. Akıcılığı harikaydı. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben smut sever bir okurum, o nedenle kitabı bu açıdan da sevdim. İlgilenenlere ve merak edenlere tavsiye ederim.
Sonuna kadar Rhodes. Kral bir abimiz.