Formula 1
2024 13. kitabı
Okunma: 18 Ocak 2024 20:16
Merhabaa bugün ki kitabımız Efsane. Kitap mı çok güzeldi yoksa aradığım kan bu muydu bilemiyorum ama kitaba bayıldım. Kısaca konusunu anlatırsak Noah Formula 1 yarışçısı kızımız da bir diğer f1 yarışçısı olan Santi'nin vlog çeken kız kardeşi Maya. Bu ikilinin hikayesini ele alan kitap da Noah'ın nasıl kadınlar hakkında düşüncelerinin değiştiğini ve aile sorunlarının çocuklarda kaç yaşında olursa olsun bıraktığı etkiyi okuyoruz ama çok az hani o kadar az ki Noah hemen bunun atlatıyor ve hatasından dönüyor. Kitapta derinlemesine ele alınan hayat hikayesi yok ne Noah ne Maya da. Üstünkörü anlatılıp hep bugündeki yarışlarda kalınmış ve oraları ele almış. Yarışları okumak aşırı eğlenceliydi bence hele Mayanın kanalı için çektiği videolar Noah'ın kanalına hep destek olması onunla gurur duyması çok güzel his bıraktı bende o yüzden de aktı gitti kitap. Bu tarz severlere gözüm kapalı önerebilirim bu kitabı ve kitap 4 seriden oluşacakmış duyduğuma göre kalan 3 kitabı heyecanla beklediğimi söylememe gerek yok sanırım. E o zaman okuyacaklara iyi okumalaarrr..
EfsaneLauren Asher · Olimpos Yayınları · 20241,002 okunma