2024 11. kitabı
Okunma: 16 Ocak 2024 23:48
Yazarlara aynı hikayeyi başka karakterin dilinden anlatınca farklı kitap olacak güncellemesini kim getirdi bilmiyorum ama birileri söyleyebilir mi okuduğumuz hikayeyi tek seferde de anlayabiliyoruz. Kitabı kapatınca kitapla beraber hafızamı da rafa kaldırmıyorum. Sınavda kağıt doldurma taktikleri aynı cümleleri evir çevir yaz gibi kitap yazıp ismini novella koymuşlar. Neyse gömme faslını bitirip biraz da kitaptan bahsedeyim. Kitabın ilk 150 sayfası Des'in küçüklüğünden başlayıp Cally'le karşılaştığı ana kadarki zamanı anlatıyor. İkinci kısımsa artık serinin ilk kitabından da bildiğimiz üzere Cally'nin üvey babasını öldürüp Des'ten yardım istemesiyle nasıl yollarının kesiştiğini okuyoruz. Des'in cesetle ne yaptığı gibi bazı kısımları ilk kitaptan farklı olarak eklemiş yazar sağolsun lütfetmiş. Onun dışında tüm cümleler diyaloglar birebir ilk kitapta olduğu gibi copy paste. Ben ilk kitapta da geçmişlerini daha çok sevdiğim için tekrar okumak çok da rahatsız etmedi. (Evt bu rahatsız olmamış halim) Ama siz yine de okuyacaksanız dejavuya da hazırlıklı olun. · ⋆
Akşam Yıldızlarının İmparatoruLaura Thalassa · Martı Yayınları · 2023240 okunma
1 +1'leme
1.312 Gösterim
Ben ikinci kitaptan sonra seriyi bıraktım, ilkindeki büyü bence gitmişti 😔
GuGi
Bencede ilk en güzeliydi ama fantastik kısmı havada kalmıştı
Hm hım 😁 herkes senin gibi mi, okurken unutanlar var onları düşünerek yazmış 😂😂
GuGi
İstersen iade et 😂