Kodumun sığırı, Atatürk'ü savunanlar hiç bir zaman "Atatürk dünyanın en iyi Müslümanı" demediler. Zaten olması da şart değil. Ama nedense demokrasiyi araç, islamı amaç olarak gören insanlar hep bunu kullandılar. Atatürk bir insandır. Hata da yapar doğru da. Ne namaz kılması ilgilendirir bizi, ne de içki içmesi. Bu şekilde lekelemeye çalışmak kimseye yakışmaz. Zaten bunu yapan müslüman hiç olamaz. Abdest alırken, namaz kılarken fotoğrafı yok, oruç tutarken fotoğrafı yok diye abdestsiz, namazsız mı oldu? İbadetini fotoğraflamak, dini her halta alet etmeyi adet edenlere has gösteridir. Savaştaki fotoğrafları babanızın belli olmasına yetecek kadar asildir.
Gönderi kullanım dışı
5 +1'leme
3.762 Gösterim
Daha güzel bir şekilde açıklanamazdı.
Sövünce sövdü oluyor amk aptallarına
Abdülhamit’te alkol içerdi.Sarayın menü belgelerini inceleyen Yusuf Halaçoğlu söylemişti.Bu tür insanlar ideolojik tarih kurbanı.Osmanlı padişahları da birer insandı.Alkol geleneği OrtaAsya devlet geleneğinden getirdikleri bir şey.Taht için kardeşlerini öldürürlerdi.Yani bu tür insanları Osmanlı padişahları evliyatullah diye kandırdılar Cumhuriyet dönemine kadar. Hatta bir gün Atatürk’ten bir haberi saklıyor Salih Bozok.Atatürk anlıyor ve diyor ki; Üzülmeyin hakkımda konuşmalarına.Hiçbir zaman vatanını sevmedi ,vatanını sattı fedâkârâne sevmedi diyemeyecekler konuştukları tek şey içkim olsun. Bu tür insanlar şunu anlamalı.Eğer Türk kültür milliyetçiliğini karakterinde taşıyorsan sen Oğuzsun.Senin Oğuzlara mensup atalarından Mete han da Cengiz Han da, Fatih Sultan Mehmet de Abdülhamit’te alkol alırdı.Atalık kriteri alkol almamak değildir.Ülkenin en zor şartlarında halkının başına geçip onu en hızlısından modern bir devlet yapabilmek için Trablusgarp’ta böbrek sancısı çekip ve kılıç hamlesinden kaçarken gözüne gelen kireç tozlarından ciddi göz yaralanması yaşamasına rağmen mücadeleyi bırakmayıp gönüllü savaşmasına ,Sakarya’da kaburgası kırılmasına rağmen Yunan’a karşı geri çekilme emri vermemesine,çok kitap okuyup halkı için geometri ve vatandaşlık kitabı yazmasına,üniversiteler açmasına,Nazilerden kaçan kırk Alman bilim insanını gelişmemize katkıda bulunurlar diye ülkeye kabul etmesine,kadının eğitim almasını mühim bulması sosyal ve siyasal hayatta bunun yollarını açmasına kendini milletine vakfetmesine göre olur.
Ne güzel söyledin be abla :D
Atam demezmiş, demezsen deme göt contası. Çok da s yani.
Fetoculerin başucu kitabı Said Nursi okuyan birinden ne bekliyorsunuz?
Önceki 4 yanıtı göster
@Ali_Gerilakan peki Ispartada ne arıyormuş? Kendi mi gitmiş?
1 yanıtı göster
Bu cemaatçi çıktı.İsocuymuş bu.
Bu çocuk beyninin sol lobunu siyasal sağcılığa zeval gelir diye kullanmıyor. Yarım akıllı yani. Yazıktır. Çok üstüne gitmeyelim :D