Bir Hayatı Okumak
2024 3. kitabı
Kızım için almıştım aslında. Meraktan önce ben okudum . Ortaokul ve Lise öğrencileri mutlaka okumalı. . Yollarına türlü engeller çıkmasına rağmen asla vazgeçmeyen örnek insanlar... Önemli zamanlarda alınan kararlar ve kararlarının arkasında emin adımlarla ilerlemeleri... . Yunus Emre Ayşe Şasa Marco Polo Cahit Zarifoğlu Muhammed Ali Fuat Sezgin Aliya İzzetbegoviç Ayşe Hümeyra Ökten Hasan Can Çelebi Halid Bin Velid Akif Emre Neşet Ertaş Ömer Halisdemir Rachel Corrie Şeyh Ata Efendi Vecihi Hürkuş . Kitabın arka kapak yazısı; Bazı hayatlar var ki meşaleler gibi. Taşıdıkları değerlerle ve mesajlarla yolumuzu aydınlatırlar. Kelebeklerin ışığa doğru uçması gibi biz de bu meşale hayatlara doğru kanatlandırdık gönlümüzü. Hayat acısıyla tatlısıyla, düzüyle yokuşuyla yaşanırken yorulduğumuz, bocaladığımız, düştüğümüz zaman bize toparlanıp yoluna devam etme gücü ve cesareti verecek insanlara öyle ihtiyacımız var ki… Bu kitapta, hayata bakış açımızı güzelleştirecek ve ufkumuzu genişletecek isimleri bir araya getiriyoruz.
İnsan ve Hayat
Bir Hayatı OkumakSıtkı Aslanhan · Mosquito Yayınları · 2023130 okunma