2024 9. kitabı
Maya'nın hayatı abisi Santiago'nun daha önce yarıştığı ve birbirlerinden pek de hoşlanmadıkları rakibinin F1 kulubüyle anlaşma yapmasıyla değişiyor ve Santi'nin rakibi olmasına rağmen Noah'ya karşı koyamamasıyla sonuçlanıyor. Bir oturuşta bitirilecek çerezlik bir kitap. Maya'nın okuma ve işini kurma serüveninde hissettiği duyguları daha fazla görmek isterdim. Bunun yanında Noah'nın karakter gelişimi iyi yansıtılmıştı. Repliklerin çoğu çiğ kalmıştı. Özellikle nerdeyse her paragrafta "aletim seğirdi." cümlesini görmek of ama yetti be falan dedirtti gerçekten. Kitabın yarısına kadar falan sürekli cinsel düşünceler okudum. Maya ve Noah'nın arasındaki çekimi geçirebilmek için aşırı abartılmış gibi geldi bana. Ama yarısından sonra yani itiraflardan sonra nerdeyse tatlı bir hikayeye dönüştü. Santi ve Maya'nın arasındaki kardeşlik bağını çok sevdim. Kırgınlık, kıskançlık olmadan abisini destekleyecek olgunlukta olması, Santi'nin ise bunun karşılığını vermesi tatlıydı. Noah konusunda biraz daha fazla tepki vermesini beklemiştim sanırım ama Maya'nın yaptığı konuşma bu durumu etkiledi muhtemelen. Yani fena değildi ama kesinlikle abartıldığı gibi nefes kesici bir hikayede değildi. Okusanız da okumasanız da pişman olmazsınız.
EfsaneLauren Asher · Olimpos Yayınları · 20241,002 okunma