Duygusal Roller-costera Hazırlıklı Olun
2024 7. kitabı
Kitabı az önce bitirdim... Halbuki daha ilk sayfalarını bu sabah çeviriyordum. Öncelikle yazar beni duyar mı bilmem ama A.Jade, yaktınız beni efendim. Sevgiler. Lennon dış görüntüsü yüzünden zorbalık gören ve kendine saygısı bu yüzden 'sarsıntılı' olan genç bir hanımefendi. Ama bu 'ne kadar güzel olduğumun farkında değilim, ühü' tarzında bir samimiyetsizlik değil. Lennon -kendi tabiriyle- balık etli ile obez olma arasına sıkışıp kalmış bir arkadaşımız. Bir kadın olarak hepimizin bu tür kaygıları hayatının bir noktasında yaşadığını inkar edemem. O yüzden Lennon'a samimiyetle sarılmak istedim. Yazar, kızımızın yaşadığı karanlık çekişmeyi öylesine içten anlatmış ki resmen acı çektim. Phoenix ise oldukça talihsiz fakat ilah gibi görünen ve belki de davranan bir 'fuckboi'. Phoenix'in mezun olması için İngilizce dersinden geçmesi gerekiyor ancak durumu özel bir öğretmen tutmaya yetmiyor. Dolayısıyla öğretmeni de Lennon'dan ona yardımcı olmasını rica ediyor. Böylece ikilinin bir araya gelmesini sağlıyor. Kitabı okurken ilk başlarda ergen bir lise hatıratı okuyacağımı düşünmüştüm. Gelin görün ki suratıma yediğim tokatla zırlayarak yere kapandım. Lise hayatları sadece bir girizgahtı. İlerleyen bölümlerde işlerin nasıl şekillendiğini gördüğümde hem heyecanlandım hem de sinirlendim. Konu bakımından ahım şahım bir olaya sahip olmayabilir ancak karakterlerin duygularını yansıtan o paragraflar içimi tırmaladı. Phoenix fazlasıyla saldırgan ve hödük bir adam. Kendinin ne mal olduğunu da bilmiyor değil, gayet farkında. Lennon'a iyi gelmeyeceğini ve onu hak etmediğini de biliyor. Ama... neyse işte. Yıkıldım hanımlar, beyler... Akıcılığa asla laf etmiyorum. Dediğim gibi sabah başladım ve akşam hakaretler eşliğinde kitabın kapağını kapattım. Bir nevi ilahi dokunuş oldu gibi. Yazar hanım benim kalbimi yazdığı sonla da almış olabilir. Biraz dramatik, komik, seksi ve konusu güzel olan bir kitaptı. Fazlasıyla seksiydi. ++18 diyebilirim. Ben okurken eğlendim. Bu tarz seven herkesin üzerine bu kitabı fırlatabilirim. Kalbime yazdım seni A.Jade :)
Çalıntı SözlerAshley Jade · Pukka Yayınları · 2023342 okunma