Aldattım Kendimi Kukla • Gül Dane Yıldız #kitapyorumu • 424 sayfa
2024 5. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2024 00:00
Selam! Sonuna kadar ağzınız açık okuyacağınız bir kitap arıyorsanız durun doğru yerdesiniz!! Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen kurguyu baştan sona öyle bir detaylı,muazzam işlemişki hayran kaldım. Karakter analizleri, psikolojik unsurlar ustaca işlenmişti. Psikoloji tarzda kitap sevmeyenlerin bile bu kitabı seveceklerinden eminim. Kitabımız iki kısımdan oluşuyor: İlk kısımda geçmişini kaybeden, bir arayış içinde olan Efsun'u okuyoruz. Teyzesi ve kuzeni Sudem'le birlikte yaşıyor. Lisede okuyan Efsun, ev-okul arasında gidip gelsede başı çok büyük bir beladadır. Çünkü kararlarını kendisi veremiyor. Onu yöneten bir şeytan-canavar var. İpler tamamen şeytanın elinde! O ne derse onu yapmak zorunda kalıyor Efsun... Zamanla ipleri kendi eline almak isteyen Efsun'un canavarla savaşını okuyoruz. Bu savaşı kim kazanacak? . ''Hayaller ve gerçekleri ayırt ettiğinde iyileşeceksin papatyam. Yalnızca benim siyah papatyam...'' . İkinci kısımda ise hastanede gözlerini açan Efsun, gerçekle hayali ayırt etme aşamasındadır. En büyük ve gerçek yardımcısı, Psikiyatristi Rüzgar her anında onun yanındadır. Gerçekte Efsun kim, neden yaşadığı olayları hatırlamıyor, geçmişte neler yaşadı, neden çok acı çekiyor, bütün bu olanların altında yatan sebep ne?? Bu kısımda öğreniyoruz. Ahh neler oldu neler... Rüzgar'ın sevgisine ve bağlılığına eridim,bittim. Her şeye rağmen çok güzel seviyor İkinci kısımda öğrendiklerimle şok üstüne şok geçirdim.  Kitapları, okurken böyle duyguları vermesini seviyorum. İyiki yazarın kalemiyle tanıştım. Kurgu muhteşemdi. Tek sorun kitabın puntosu çok küçüktü. Onun dışında her şey çok güzeldi. Tavsiye ederiim.
Aldattım Kendimi 1: KuklaGül Dane Yıldız · Oleksa Yayınevi · 202452 okunma