2020 30. kitabı
Başarı kendiliğinden çıkan yangın değildir, kendini ateşe vereceksin reggieLeach 276 Büyük başarılar ulaşılabilir olan sayısız başarıdan oluşur danChambliss 73 Uzaklaştığımda sözcükleri zihnimde canlandırmaya devam ederdim sWilliams 339 Gerçek anlamda başarılı olmak için korkusuz olmalısın tWoods 331 Maymun iştahlı şekilde sık meslek değiştirenler h1alanda 1nci sınıf yetenek geliştiremiyor 13 Başaran kişi gerçekten hayatta olan tek kişidir, insan1ş başarmıyorsa oturduğu sandalyeyle arasında fark göremiyorum georgeAllen 274 Zorluktan korktuğum için kaçmam, ona doğru koşarım, kaçmanın tek yolu ayağınla ezmektir nadiaComaneci 310 Antrenman stresin yarattığı bastırılmış enerji için çıkış sağlar aSchwarzenegger 296 Gün24si sporla yaşaman gerek, düşünmeli, odaklanmalı, pek çok şeyi unutmalısın sBukka 317 Ogne kadar 2kden fazla kitap okumuştum 12 Gençlerin yaptığı bazı şleri kaçırmış olabilirim ama kar zarar hesabı yaptığımda iyi1 alışveriş olduğunu hissediyorum rNadal 335 Sabah aynaya baktığında tek1 soru vardır adandınmı, adanmadınmı? lbJames 301 Kusur bulmak cam silmek gibidir bütün kir diğer taraftaymış gibi görünür A 283 Sevilmeyi isteme çünkü öyle1ş olmayacak aFerguson 333 Kapasiteni kullanma kapasiten kadar başarılı olacaksın, yaptıklarının limitini m, disiplin seviyen belirler 16 Süper boş, spor yaptıracak m maximlerini bulamayıp, bari kitap haline gerirerek halka yayınlayıp paraya çeviriyim tomarı. Fihristsiz, resimler gereksiz, sistematik başarısızlık, hedef 15-18 yaş.14cümle için 1öğrek okuyorsun hayatta malesef, çok az milli moticilerden 1i
Gelişim
Şampiyon SözleriMümin Sekman · Alfa Yayınları · 2020179 okunma