Sizleri Olive ve Jason Thorn ile tanıştırayım. Olive Taylor daha küçücükken bile abisinin en yakın arkadaşı olan Jason dan hoşlanıyordu. Aslında hoşlanmak kelimesi bunun yanında çok küçük kalabilir. Daha o zaman ona evlenme teklifi bile etmişti. Ama Jason için o Ufaklıktı, en yakın arkadaşının kardeşiydi. Ailevi nedenlerden dolayı genellikle Olive ve ailesinin yanında vakit geçiren Jason, annesinin intihar etmesinin ardından babası ile oradan taşındılar ve bu iki arkadaş ve platonik aşık artık birbirlerini uzun süre göremeyeceklerdi. Aslında ayrılırken Olive nin kalbi kırıktı ve Jason dan uzak durması gerektiğini düşünüyordu. Seneler geçti Jason ünlü bir film yıldızı, Olive ise artık çoksatan bir yazardı. Tabiki ünlü bir yıldız olunca unutmak zor oluyordu. Bir gün Olive nin romanının filme çevrilmesi için film stüdyosuna giden Olive bir de kiminle karşılaştı dersiniz. Tabiki başrol olarak düşünülen yakışıklı ve yaramaz Jason 'umuzla. Olive o an yer yarılsada yerin dibine girsem diye düşünse de bu ikiliyi bekleyen bir evlilik ve güzel bir aşk vardı. Tabi bu evlilik nasıl oldu? O da işin ilginç yanı. Olive ne kadar onu unuttum desede bu aşk küllenmişmiydi? Ya da küllerinden doğmaya hazırmıydı? Veee yakışıklı başrolümüz yıllar sonra bulduğu Olive 'ya olan hislerinin farkına varabilecekmiydi?