2024 7. kitabı
Okunma: 27 Ocak 2024 00:00
Bu yazarın, anında karakterleri birbirinden nefret ettirme aynı zamanda hemen bir çekim hissettirme yeteneği var.Şahsen ilk tanıştığımız olsun veya olmasın birine anında bu duyguların beslenmesini saçma buluyorum.Bunu şu yüzden söylüyorum daha kitabın başında Jules, Josh'tan ölesiye nefret ediyor lakin onunla alakalı aynı zamanda çekim hissediyor.Bu bende mantık hatası oluşturuyor. Kitapla alakalı şunu söyleyebilirim ki bu kitap tam bir nefretten aşka kitabıydı.Bazı kitaplarda nefret hemen bitip aşk oluyor lakin bu kitapta öyle değildi.Karakterlerin birbirlerine sürekli kışkırtıcı laflar söylemesi beni içine çekti.Serinin bundan önceki kitabı olan Çarpık Oyunlar'da arkadaşlık ilişkilerine çok fazla yer verilmemişti.Bu kitapta yeterince verilmişti bu durumu çok sevdim.Zaten şöyle bir baktığımızda ikinci kitap sanki seriden bağımsız gibi geliyor bana bunun sebebi de çok fazla diğer kitaptaki karakterler ile bir bağlantı eklenmemesiydi. Bu arada Josh karakteri beni ters köşe etti çünkü diğer kitaplarda Josh karakteri bencil,ukala kendini beğenmiş,dünya yansa umrunda değil gibi gösterilirken bu kitapta hiçte öyle olmadığını gördüm.Josh aslında naif ve insanlara değer veren yardım etmeyi seven bir karaktermiş.Seriye genel olarak baktığımızda daha bir sıralama yapamam son kitabı okuyup da buna kara vermek istiyorum.
1000k
Çarpık NefretAna Huang · Martı Yayınları · 20232,475 okunma