2024 10. kitabı
Okunma: 28 Ocak 2024 01:58
BİR MÜDDET ETKİSİNDE ÇIKAMAYACAĞIM SANIRIM… Jawad Ali Irak asıllı bir Amerikalı. Lise’de öğretmeninin de izniyle atık malzemelerden bir roket çanta yapıyor. O dersin öğretmeni çok beğenince mutlu olan Jawad, sonraki ders olan İngilizce sınıfına gidince hayatı altüst olmaya başlıyor. Çünkü öğretmeni sahte roket çantayı ne hikmetse gerçek sanıp polisi arıyor ve şunları söylüyor. MÜSLÜMAN BİR ÇOCUK OKULA BOMBA GETİRDİ. İhbar üzerine polisler daha 14 yaşında olan çocuğu atık malzemelerden yaptığı sahte bomba yüzünden ters kelepçe yaparak okuldan alıyor. Tasarım dersinin öğretmeni o sahte desede polisler onu dinlemiyor çünkü o da siyahi bir insan :) Bu olaydan sonra Camii’lere ve Jawad’ın kendi şahsına tehdit mesajları gelmeye başlıyor. Ve sonunda Jawad kayboluyor. Ve okulun gazete bölümü, başta Safiya olmak üzere tehditlerin ve Jawad’ı kaçıranların peşine düşüyor. Ne düşüneceğimi gerçekten bilmiyorum. Aşırı etkilendim çünkü gerçek bir olaydan esinlenilmiş hikaye. Aşırı üzgünüm yaşananlara:(
Kor YangınlarSamira Ahmed · Ren · 202347 okunma
1 +1'leme