2024 18. kitabı
Buz Kafesi Kitap bize direkt karakterlerin tanıtımı şeklinde Başlıyor Barbaros ve ailesinin isimlerini öğrenerek okumaya başlıyoruz. Barbaros fazlasıyla işkolik bir aile babasıdır. Oğlu Asil ve eşi Mehpare bundan fazlasıyla rahatsız olmaktadır. Asil ise sevdiği kızın annesinden dolayı Bahar'dan ayrılmak durumunda kalır tabi bir yıl sonra yolları tekrardan yolları kesişir. Bir diğer karakterimiz ise Selim'dir. Selim kuzgun holdingin veliahtıdır ta ki Barbaros gelip Babasının gözüne girene dek. Her şeyini kaybeden Selim'in fazlasıyla gözü kararmıştır işte olaylar bundan sonra alevlenmeye başlamıştır. Bu olaylardan şikayetçi olan Mehpar'e gecesini gündüzüne katmıştır ve bütün evi evirip çevirmiştir. Kitap bize genel olarak aile içi sorunlarını, göz ardı edilen durumları, para ve kariyer için yok sayılan değerleri anlatmaktadır. Yazarın ilk kitabı olmasına rağmen gayet akıcı bir üslupla anlatmıştı. Yazı puntosu bana bi tık küçük geldi o yüzden okurken fazlasıyla zorlandım gözlerimi çok yordu. Ama kitap o kadar akıcıydı ki merakımdan ötürü okumayı sürdürdüm. "İyi insanlar, kötü insanlarla sınanır." "Geçmişte yapılan hatalar, önümüze çıkmak için gün sayıyor."
1000k
Buz KafesiBilgehan Tepeli · Oleksa Yayınevi · 202359 okunma