2024 34. kitabı
Okunma: 01 Şubat 2024 02:07
Serinin ikinci kitabını daha bile çok beğendim bu seri bana Jessica Clare'in bizde iki kitabı basılan Billionaire Boys Club anımsattı . Dili anlatım tarzı çiftlerin genel hali seks ayarı . Öncelikle çifte bayıldım erkek önce çok soğuk gibiydi ama yine bile ayarı iyiydi kadın zaten yine acayip tatlı . Kavan Bane 29 yaşında çok sevdiği babasının ölümü ile suçlanmış ama delil olmadığı için serbest kalmış . Ve babadan kalan devasa ötesi imparatorluğu yönetiyor . Fakat toplum gözünde hep babasının ölümü ile şaibeli olduğu için pek ortaya çıkmıyor son serece kapalı bir hayat yaşıyor . Juliet 25 yaşında gazeteci ama devamlı dedikodu vs yazıyor oradan ilerleme hayali var cin gibi pekte güzel akıllı bir hatun . Onunda geçmişinde kötü bir olayı var ama onun ışığını yok edememiş . Bir gün ara sokakta saldırıya uğruyor Kavan onu kurtarıyor ama isim almıyorlar . Sonrasında Kavan'ın hem şirket pay sahipleri hem genel toplum bakışı için uzun bir röportaj yapılmasına karar veriliyor . Kavan direk Juliet'i istiyor kızın kim olduğunu kurtardığı sırada hemen öğrenmişti zira . Böylece büyük gizlilik anlaşmaları röportaj'ın sınırları ile ilgili anlaşmalarla bu iş başlıyor . Kavan'ın Juliet'e olan ilgisi kesinlikle profesyoneldi başlangıçta birbirlerinin etrafında dolaşmaları yavaş yavaş ilerleyen iletişim bence şahaneydi . Ayrıca Kavan okudukça acayip sevdiğiniz Juliet ile beraber aşık olduğunuz kalbinde çok fazla acı taşıyan kırık bir adam. O eski paralı aşırı zengin bir aileden büyümüş ama bu konuda çok kibirli değil erkek fahişe değil . Evinde çalışan kişileri bile sevdim valla onlarda konuya ufak tefek zenginlik kattılar . Juliet o kadar sevimli ki ilk seks yaptıklarından sonra halleri iyice tatlılaştı . Asla salak saçma drama embesilce yanlış anlamalar olmadı kitapta şiddetle tavsiye ederim :))))
CruelDeborah Bladon · Independently published · 04 okunma
1 +1'leme