·416 syf.····Okunma: 02 Şubat 2024 14:34 Öncelikle konusunu anlatayım. Alessandra,Masis Kontu'nun ikinci kızı. İsmini unuttuğum ablasının hep arkasında kalmış, ablası evlenene kadar balolara gidememiş. Alessandra'nın bir sürü aşığı var,hepsinden hediye almış ve onların sırlarını biliyor. Ama hepsinin evlilik teklifini reddediyor. Alessandra'nın amacı ülkenin kralı Gölge Kral ile evlenip sonra onu öldürmek. Böylece kraliçe olacak. Yaş sınırı 15 ve üzeri sanırım.
Kitabı sevdim fakat biraz sığ geldi bana. Yani daha çok önemli olay olabilirmiş bence.
Kitaptaki tek fantastik öğe kralın soyunun gölge yeteneğiydi. O yüzden beni hayal kırıklığına uğrattı.
Romantizm fena değildi.
Yazarın dili akıcıydı,kitap sarıyordu. Belki reading slumpdan çıkarır. Yinede yazarın dili çok da iyi değildi, çok bir beklentiniz olmasın.
Alessandra ve Kallias'ı sevdim. Alessandra başta gıcık geldi sonra baya sevdim. Kallias genel olarak düzgün fakat tipik zengin halleri vardı. Zaten kraliyet ailesinden, beklentimi çok üstte tutmadim
Kısacası ortalama diyebileceğim bir kitaptı.
7/10