Savaş Ritmi 2.Cilt Mükemmel bir kitap.O kadar çok şey öğreniyoruz ki kozmerle ilgili siz siz olun spoiler yemeyin ben 3. kitapta biraz yemiştim yediğim bütün spoilerlar 4. Kitapta varmış.Okuma zevkiniz ve sürprizler hava da kalmasın. Yazar o kadar güzel işliyor ki konuyu son kısmı ağzım açık okudum.Hatta bitsin diye uykusuz kaldım.
Spoiler
5. Kitap daha çok kozmerle ilgili olabilirmiş gibi geliyor yeni aktörler katılabilir diye düşünüyorum diğer alemlerden.Nedense şampiyon duellosunda Garazın yenilip 1000 yıllığına hapis kalıp sonra diğer devam serisinin 1000 yıl sonra başlar diye düşünürken yazarımız yine bir ters köşe yaptı.Brandon basit yazmadığın için teşekkürler.Hep bir merak içinde bırakıyorsun bizleri.Garipsedigim bir olay seri ile ilgili Shinleri hiç görmemiz yani kapalı kutular.Herseyi bilen bir toplum ama daha hiç bisi bilmiyoruz 5. Kitap biraz shin odaklı olacak gibi en azından nasıl bir toplum olduğunu sonunda öğreneceğimizi düşünüyorum.
Elçilerin bir çeşit spren olması biraz içimi rahatlattı diyebilirim ölüp ölüp tekrar dirilmek kafa karıştıştırıcıydı benim için.
Son olarak Zahel kafamı çok karıştırıyor yani Vasher.Nightblood niye başkasının elinde yani ulaşabileceği de bir yerde artık zaten baştan nasıl kaybetti.Neden bütün yaşama sevinci ölmüş gibi.Geçmisinde o kadar sıkıntı dram olmasına rağmen Savaşkıranin sonu bir iyi bitmişti.Bu hale gelecek ne yaşamış olabilir. Neden Roshara geldiği konusunda yaşaması için firtinaışığına ihtiyacı var diyenler var son kalan uyanmış ismi aklımda değil onu bulmak için geldiğini söyleyenler var ama öyle bir niyeti varmış gibi durmuyor.Vivennayla nasıl ayrı düştüler hep muamma.Cidden kitapta o kadar çok ayrıntı var ki aslında bakalım neye bağlanacaklar merak içindeyim.Tanrıları bile öldürebilen silah yapan cosmerin en tehlikeli insanı olabilecek bir karakteri ne hale getirdin anlat bize Brandon
Savaş Ritmi 2.CiltBrandon Sanderson · Akılçelen Kitaplar · 2022187 okunma