Uzun zamandır takip ettiğim Altay Cem Meriç 'in güzel bir eseri. Şahsi fikrim oldukça ikna edici ve bilgilendirici bir eser olduğu yönünde.
Kitabın içeriği mukni ve gerçekçi bir düzene sahip. Ayrıca içerik bakımından nadir ve lezzetli kaynaklar arasında olduğunu gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.Temel kitap içeriği açısından aşağıdaki sorular güzel bir şekilde cevaplanmış:
•Bir Din Nasıl Çürütülebilir?
•İslam Doğru Din ise Islam Coğrafyası Neden Kötü Durum
•Kur'an'da Gramer Hatası Var mı?
•Peygamber Neden Evlatlığının Hanımıyla Evlendi?
•Dinler Yok Olacak mı?
•Evren Kaotik midir, Düzenli midir?
•Neden Bütün Peygamberler Ortadoğu'dan?
•Şeytan Ayetleri Kitabı ve Garanik Kıssası
•Mürtet Öldürülür mü?
Bu soruların farklı mecralarda farklı propagandalarla yalan yanlış bir durumda insanlara servis edildiği ve bunun insanlardaki bıraktığı olumsuz etkiden gayet haklı bir vaziyette bahsetmiş yazar. Sorulara ve bu manipülatif yapıya karşı çok güzel bir duruş sergilenmiş. Onun içindir ki doğru bilgiyi ulaşmanın nasıl olacağı ve bunun doğruluğunun teyit edilmesi hakkında uzun bir pasaj bile mevcut eserin içeriğinde.
Son olarak Peygamberliğin İspatı eseri okuduktan sonra bu eseri okumak max verim almak için en doğrusu olacaktır. Eserin benim açımdan olumlu bir izlenim bıraktığını söylemem mümkün. Mutlaka okunması gerektiğini düşünüyorum. Altay Cem Meriç abiye teşekkürlerimi sunuyorum. Allah kendisinde razı olsun.
Saygılar sevgiler..
Okuyacaklara keyifli, hayırlı okumalar diliyorum...