2024 20. kitabı
"Aşk öncesi ve sonrası düşünülmeyen bir zaman dilimi içinde iyinin ve kötünün zehrine karışmak demekti. Sonucunu düşünmeyi aklından bir saniye bile geçirmediğin , tünelin sonunda bir çıkış yolu olup olmadığını bilmeden yürümek demekti. " Herkese Merhaba Hayal İzi serisinin 2. kitabıyla sizlerleyim. Yazarın kalemini sevdigimi belirtmeliyim. Samimi ve insanı yormayan bir anlatımı var. İlk kitap merak uyandıran bir yerde bitmişti. Sorularımın cevabını bulmak için ikinci kitaba başladım. Sorularımın cevabını buldum ama yeni sorularla kitabı bitirdim. O yüzden yazara buradan sesleniyorum devam kitabı bir an önce gelsin Buse , Özge'nin zor zamanında yanında olmuştu. Birlikte gerçeklerin peşine düşmüşler ama cevapları bulamamışlardı. Buse, Özge'nin yanına gittiğinde birini görür ve ondan etkilenir ama konuşamaz. Geçen 10 aylık süreçte sosyal medyadan Melih'i takip eder ve Melih'in seminer vereceğini ogrenir. Arkadaşlarının desteği ile Melik'e daha yakın olmaya çalışır. Melih'in ilgisini ceken Buse ondan ayrı kalmamak için üniversite arkadaşıyla İstanbul'da kitap kafe açmaya karar verir. Melik ve Buse arkadaşlığı ilerletirken Özge'de yaralarını sarmış Buğra ile arkadaşlık kurmuştur . Güzel giden hayatları gecmisteki olaylarla ilgisi olan Burak'ın ortaya çıkması ve gerçekleri anlatmasıyla değişmeye başlar. Hepsinin ortak düşüncesi başka bir kızın daha canının yanmaması olacaktır. Buse, Melik, Özge, Buğra ve Burak suçluların peşine düsmeye karar verirler. Suçluların peşine düşerken onları neler bekliyor? Gizlenen sırlar kimleri etkileyecek? Soruların cevabı ve daha fazlası kitapta yer alıyor.
Hayal İzi 2Eda Yıldız · Ateş Yayınları · 202217 okunma