Puan vermedi·224 syf.····Okunma: 07 Şubat 2024 19:37 Merhaba, bugün sizlere Siluet kitabının yorumu ile geldim. Fantastik korku okumayı sever misiniz? O zaman taze taze çıkmış olan yazarımızın kitabına bir bakmalısınız Konusundan da biraz bahsedelim o zaman
Jessica, ailesinden ayrı yaşayan bir kızdır. Rüyalar artık onun için kabus olmuştur. Sürekli olarak bilmediği siluetler, sisler görerek uyanıyordur uykusundan.. Uyandıktan sonra da bu durumu atlatamayıp sürekli kendisinin birini izlediğini hissediyor ama göremiyordur. Durumunun psikolojik olduğunu düşünüp doktora gitse de pek işe yarar gibi görünmüyordur. Bir gün babasından annesinin hasta olduğunu acil gelmesi gerektiğine dair bir mesaj alır. Giderken de yolda Charlie ile tanışırlar. Charlie'nin ailesi ile kendi ailesinin evi yan yanadır ve Charlie'nin babası bu durumdan biraz rahatsız olur. O evde yolunda gitmeyen bir şeyler vardır! Hem sevgilisi Martin kaybolmuş ve bununla birlikte Jessica'nın da evlatlık olduğu ortaya çıkar. Jessica'ya ise Charlie'nin ailesi yani Linda ve Jim yardımcı olacaktır. Linda, bilmesi gereken her şeyi en başından anlatacak ve Jessica'nın aslında olan güçlerini öğrenmesini sağlayacaktır. Bakalım Jessica olduğu durumun içinden kurtulabilecek ve kötü ruhları yok edebilecek midir?
Kitabın sadece az bir kısmından bahsettim ama daha fazlası sizleri bekliyor Cadılar, periler..
Ve kitap bizi meraklı bir son ile baş başa bırakıyor İkincisi için çok beklemeyiz umarım Akıcı ve sürükleyici bir eser arıyorsanız okuyun derim Kitapla ve sevgiyle kalın