2024 13. kitabı
Bu seriye galiba aşığım. Ne kadar baştan okusam da seviyorum, sıkılmıyorum hep aynı heyecanla okuyorum. Ne kadar kitap akıl sağlığımla oynasa da. Bu kitapta yine bizi şok edecek şeyler öğrendik. İlk kitapta merak ettiğimiz (kuklacı ve Bronz'un eski nişanlısı) gibi sorulara karşılık buluyoruz. Ve sonrasında başka sorular ortaya çıkıyor. His'e ve acılarına alışamıyorum. Ve acıları da dinmiyor gün geçtikçe yaralıyor. Tek sevmediğim olay Yasmin'in ağzından okumamız falan. Sevmedim o karakteri ve onun ağzından okumak beni yordu. Bu kitapta Bronz'un ağzından da çokça okuduk ve daha fazla okuyalım lütfen. Onun ağzından okumamıza rağmen bizi ters köşe edecek bir olay yaşandı yine. Seride dikkate alınacak kısım kimin ağzından okursan oku onlara körü körüne güvenme! Kendine bile güvenme djdjd His kafasında planlar kuruyor ve bunları uygularken tam tersini yapıyor ve okurken şok oluyorum. Yani zaten yalancı biri ve okurlara bile yalan söyleyen bir karakter. Ve kitabın sonları... Bir ara kitabı elimden bıraktım devam edemedim şoktan. Nasıl ya nasıl? Bronz'u tekrar sevmek istiyorum umarım mantıklı bir açıklaması vardır. Malum seride hiçbir şey göründüğü gibi değil :( 4/5
Bronz 2Özge Naz · Ren Kitap · 20231,890 okunma