Selam kitap dostları tatilden paylaşıma devam
Fantastik, mitolojik kitapları tatilde veya aşırı yoğun dönemlerimde okumayı çok severim. Bu anlamda Kuzgun Leşi bana güzel bir yoldaş oldu.
İlk başlarda kurguyu anlamakta çok zorlandım. Ancak emin değilim bu benimle mi alakalı çünkü ne kadar tatilde olsa yoruldum fazlasıyla. Ancak kurguya dahil olduğum noktadan sonra anlam karmaşası sonlandı ve kitap aktı gitti.
Ailesinin sahip olduğu lanetten dolayı daha doğduğu günden beri zorluklarla mücadele eden ve bu mücadeleyi iyilikle yapan bir karakter Kuzgun. Evlat edinilmesiyle birlikte hayatına bambaşka bir pencere açılıyor. Bu pencereden gördükleri ilk başlarda güzel olsa da sonra fazlasıyla değişik bir boyuta evriliyor. Gerilimi iliklerime kadar hissettim ve gerçekten yok artık dedim.
Fantastik kitapların toplumsal yönlendirme ve eleştiri içeren hali çok değerli ve bu kitapta bunlar fazlasıyla sağlam temellere oturtulmuş. Yazar bu anlamda güzel bir sorumluluk üstlenmiş
Fantastik, mitolojik ve din felsefesi başlıklarını tek kitapta okumak isteyen herkese önerimdir
Keyifle okuyun, kitapla kalın