Füruzan
dayanıklığımızı aptallıklarla katlıyoruz. -Öğrendikçe umut daha mı geriliyor ne- Unutun, unutun, unutun büyümeyin. Nasıl hiçlik bu, suskudan beter. Tanrı büyük harfle yazıldığından beri ölümsüzdür, insanlar var oldukça. Gündelik yaşamın boyunduruğundan boşalın bir an için sözcükleri görün, yenileyin içinizde dilinizi duyun, canlansın emeğin, özgürlüğün geleceğin güzellikleri senfonisinin çalışmaları korkma, anısız insan olmaz. Şimdi hayatın parasız yatılı okullarından yetişenler didişmeye dörtnala kuşanmış. Hayat sabrın caymaz büyük simyacısıdır. Yetiştirme yurtları iyi yürekliliğin artıklarını kuşanırlar Büyümeyiz biz de, boşver, uyuruz Küfürün bini bir para bende. Sözcüklerim yüz kızartıcı yakası açılmadık kısacası ağzı bozuğum bu günlerde. Görmek için bakmıyoruz ki zaten körüz. Aramızda saat farkları falan filan, ülke farkları falan filan, ömür farkları falan filan Acı ve dehşet gündelik yüzlerdir Aldırmazlığı yoldaş edinmek ehlileştirmek midir uygarlığımızı Yoksa çağımızın yeni adı bu mu olacak? Evsizlerin kuşatacağı koca bir kent var. Titreme çocuğum, ya büyürsün ya ölür. Unutun, unutun, unutun büyümeyin.
#füruzan
Güneş
"Görmek için bakmıyoruz ki zaten körüz."