2024 2. kitabı
Yazarın şu cümlesi çok hoşuma gitti. “Resulullah’ın günlük hayatını araştırırken Peygamberim hakkında benim dünyaya gelmeme vesile olan babam hakkında bildiğimden daha fazla malumat elde ettiğimi hissettim.” ( صلى الله عليه و سلم) Çünkü öyleydi Allah’ın Resulü, apaçık hayatının her bölümü. 14 asır geçmesine rağmen ışığı hiç sönmedi. Allah’ın nuruyla aydınlatmaya devam ediyor. “Anam babam sana feda olsun Ey Allah’ın resûlü” (صلى الله عليه و سلم) Günün her vaktini ayrı bir bölüm olarak ayırmış kitap. Peygamberimizin bir günü nasıl geçmiş, elden geldiğince kaynak kullanarak yazmış. Onun günü şüphesiz çok bereketliydi ve anlatmakla bitmezdi. • “Namaz kıldırırken selam verdiğinde kadınlar, evlerine gitmek üzere kalkana dek yerinde beklerdi. Kadınlar gittiğinde de Allah Resûlü yerinden kalkar, onu gören sahabeler de harekete geçerlerdi.” •”Kim evinde güven içinde, bedeni sağlıklı, o gününün yemeği de hazır olarak sabahlarsa o, tüm dünyaya sahip olmuş gibidir.”
Peygamberimizin Bir GünüAbdülvehhab et-Tariri · İdrak Yayınları · 2021955 okunma