2024 3. kitabı
Okunma: 20 Ocak 2024 16:47
KONUSU daria 14 yaşındayken başlıyor. annesi eski bir balerin olduğu için daria’nında aynı yoldan gitmesini istiyor fakat daria beklediği kadar mükemmel değil ve beklentilerini karşılayamıyor. öğrencilerden via ise daria’nın tam tersidir. balede mükemmel, oldukça güzel bir kızdır. aralarındaki kıskançlık sadece bale değil annesinin via’ya düşkünlüğü olayları biraz daha kışkırtıyor. via’nın erkek ikizi penn devlet lisesinde okuyan, futbol takımının kaptanıdır. via bir sebepten dolayı kayıplara karıştığında onun kaybolmasına sebep olanın daria olduğunu öğrenir ve daria’dan intikam almak ister. YORUMUM okurken dizi izliyormuş gibiydim. hani amerikan liselerinin zengin, şımarık çocuklarının hayatı umursayıp sadece eğlence peşinde koştukları ve zorba oldukları diziler. sinirlenirsiniz ama diziye bağlanırsınız tam olarak öyleydi. akıcı bir kitaptı. baktığınızda karakterler arasında tek iyi bir karakter yok fakat en çok daria’ya üzüldüm annesiyle iletişimi sıfır. nasıl bu kadar kör olabilir annesi anlam veremiyorum sadece babası ilgileniyor ama yetersiz ilgi. en sevdiğim şey ise kendisini hiç inkar etmedi kötü olduğunu, kalp kıran birisi olduğunu ve yaptığı her şeyi kabullendi. penn ise yine ailesi tarafından yaralı kötü erkek karakter. o gerçekten bir serseri prensti aşık olduğunda ise tam bir tatlı prens🩷 via ise şımarıklığıyla bastırmaya çalışan kötü karakter. asla akıllanmaması beni çıldırttı. genel olarak akıcıydı fakat intikam üzerine kurulmasına rağmen çok beklentimi karşılamadı. daha farklı beklerdim fakat iki tarafında hesaba katmadığı bir aşk var ortada o yüzden kızamıyorum. serinin devamında neler olur bilemiyorum ama kafa dağıtmalık kitaplara eklenebilir
Serseri PrensL. J. Shen · Olimpos Yayınları · 2022609 okunma