Bahanelere Sığınmak Yok
2023 49. kitabı
Okunma: 23 Kasım 2023 10:11
Yeni Çağrı Gazetesi'nde bu haftaki yazımda, kıymetli Esra Kapılı ile yazmış olduğu kitabı "Bahanelere Sığınmak Yok" üzerine yapmış olduğum röportaja yer verdim. ︎ "Bahanelere Sığınmak Yok" ve sevgili Esra Kapılı hakkında birçok detaya ulaşacağınız bu keyifli röportajı okumak isterseniz, linkleri hemen aşağıya bırakıyorum. Tam sayfa olarak 8'deyim; egazete.yenicagri.com/basili-gazete-s... yenicagri.com/esra-kapili-bah... ︎ ‘’Bahanelere Sığınmak Yok’’ umutsuzluğa düşmüş, yeni hedefler belirlemiş ve bunları gerçekleştirmek için motive olmaya ihtiyaç duyan, kariyer değişikliği yapmak isteyen ancak cesaret edemeyen, hayatın içinde zorluklarla mücadele eden herkes için itici bir güç diyebilirim. Lise ve üniversite okuyan öğrenciler için de hayata atılmadan önce çok faydalı olacağını düşünüyorum. Hedef belirlendiğinde, öz disiplin ve motivasyon sağlandığında, tüm bunlar sürdürülebilir olduğunda başaramayacağımız hiçbir şey yok. İstediğimiz bir kapı açılmamışsa bu başarısızlık değildir, bir başka kapının açılacağının habercisidir. O yüzden bahanelere sığınmak yok. Yeter ki isteyelim, inanalım ve inandığımız bu hedef doğrultusunda pes etmeden mücadele edelim. Çok okuyun, kitapla ve sevgiyle kalın… #YeniÇağrıGazetesi #Röportaj #EsraKapılı #BahanelereSığınmakYok #UğurMaleri #Kitapİncelemesi #Kitap
Kitap İncelemesi
Bahanelere Sığınmak YokEsra Kapılı · Kitapita Yayıncılık · 202323 okunma