Yüreklere , hayallere , duygulara , hayata , umutsuzluğa , mutluluğa , gönül kırıklıklarına , yaşanamamazlıklara .... Kısaca seni sana anlatan aforizmalar bulacaksınız bu eserde .
Kitaplarda kapak , isim etkiler ama bu kitapta beni en etkileyen giriş bölümü oldu . Yazarımız o kadar içten cümleler ile aktarmış ki samimiyetini ilk sayfada anlıyor ve kendinizi bulacak cümlelere bırakıyorsunuz .
Bizimle paylaştığı cümleler dışarı vuramadığımız duygularımızı yansıtmış . Yer yer de mutluluğun habercisi olacak motive edecek sözleri ile de okurken tebessüm ettiriyor naif duygular ile .
@e.pinar__ hocamın dediği gibi "Nefes Diledim " bize ait bir yolculuktur ama bu yolculuk nefes alındıkca yolculuk daimdir .
Her bitiş bir başlangıç her başlangıç yeni yollara gebedir diyerek bu naif eserden sizlere birkaç alıntı bırakıyorum . Keyifli okumalar dilerim.
" En kolay çocuklar kaldırılmaz. En kolay yorgun, yaralı ruhlar kandırılır. Çok bir şey yapmanıza gerek yoktur. ' Gel sevgi var ,' deseniz gelirler . Çünkü sadece sevgi şifadır onlara ."
" Gölge aramak mı? Işığa dönmek mi gayen? Yaraya acımak mı? Sarmak mı olmalı çaren? Aşkı aramak mı? Ruhunda olanı çıkartmak mı şifan? "
" Yıldızlar , Neyi duymak isterlerse onu anlatırlar . Issız gecelerin hüzünlü kalplerine ..."