·264 syf.····Okunma: 16 Şubat 2024 12:45 Benim için serinin favori kitabıyla karşınızdayım. Ben biraz manyak sevdiğim için bu kitap tam bana göreydi. Ve önceki kitaplara göre daha duygu yüklüydü. İkilinin arasındaki bağ falan güzel işlenmişti bence. Ve bu kitap fazlaca aksiyon içeriyor. Soluksuz okudum. Kısacık bir kitapta her duyguyu tadıyoruz. Kızımız Angelina'nın bu camianın içinde doğması bizim için bir artıydı. Ben böyle olmasını daha çok seviyorum. Kız bütün olanları normal karşılıyordu ndkdjdk Sadece adamın travmalarını ve sürekli atak geçirmelerini kadın çok güzel karşıladı ve bu travmalar ilerledikçe kadının cinsellikle adamı kendine getirme olayı ndjdjdk Tamam imkamsız değil olabilir ama keşke bir akıl hastanesine falan kapatsaydık adamı normal biri değil çünkü az şeyler yaşamamış, Etrafa tehlike saçıyor. İlk iki kitap evli mutlu bitti hatta ilk kitapta Nina hamileydi falan ama bu kitabın çocuklu bitmesini istemezdim. Ve son kısımda okuduğumuza göre ataklar devam ediyor çocuk için çok güvenli mi bilemedim. Neysee genel olarak soluksuz okudum ve serideki favorim bu.