2023 11. kitabı
Okunma: 09 Ekim 2023 20:36
Hepinize merhabalar sevgili okur dostlarım. Bugün sizlere Gençlik Serüvenini'nin birinci kitabı olan 00.00 Biri Sizi Düşünüyor kitabının yorumuyla geldim. Konusu: İngiliz Dili edebiyatı bölümünde okuyan Nazlı ve Ezel, Janet Austen üzerine ortak bir ödev hazırlamak zorunda kalırlar. Hayatının her anını planlayarak hazırlayan Nazlı için bu düzeltilmesi gerekn bir problemdir ama zamanla yaşamını sorgulama ve kendini bulma yolculuğuna dönüşür Hatırlayamadığı geçmişinden kalan düşüncelerinde gömülürken ne en yakın arkadaşı ecem, ne edebiyat ve sanatla başını döndüren ezel nede ailesi bu yolda ona yardımcı olmaz. Bu sadece onun cozebileciği bir kördüğüm halini alır. Nazlı bir atlıkarıncadaymış gibi başını döndüren bu Serüvenini hem kendini hemde aşkın en derin halini bulmak üzeredir. Yorumum: Kitap ilk başlarda bana göre biraz klişeler ile başlamıştı fakat bence bu klişeler hani kitabı bıraktıracak kadar değilde kitabı daha akıcı hale getirmeye yarıyordu. Ben kitabın sonuna doğru kitabı daha çok sevmeye başladım açıkçası ve sonuç beni daha çok etkiledi. Yani bazı yerlerd nazlıya kızdım, yanlış şeyler yaptığını felan düşündüğüm yerlerde oldu fakat sonunda onun geçmişini öğrenince onu anlamaya ve daha çok sevmeye başladım. Yani genel olarak ise ben kitabı sevdim. Fakat şunuda belirtmek istiyorum bence çok kitap okumuş yası hani biraz ilerlemiş kişilere belki biraz hafif bir kitap olarak gelebilir fakat lise, ortaokul dönemindekiler severek okur diye düşünüyorum. Her şeye rağmen güzel bir kitaptı. Buraya kadar okuyanlara çok teşekkür ederim. Bol bol kitap ve sevgiyle kalın
00:00 Biri Sizi DüşünüyorN. G. Kabal · Martı Yayınları · 20218,6bin okunma