Kitabın içeriği
2026 3. kitabı
Okunma: 26 Mart 2026 15:56
Her kitap yeni bir dünya, her sayfa sonsuz bir yolculuktur. Bazı kitaplar vardır, sadece okunmaz; yaşanır, hissedilir, insanın ruhuna dokunur. “Kitaplar Dünyası”, işte tam da böyle bir kitap... Bu roman, yalnızca kelimelerin değil, hayallerin, kayıpların, buluşmaların ve en önemlisi kalbin sesinin yankılandığı bir hikâyedir. Sayfaları çevirdikçe bir adamın, geçmişinin gölgeleriyle yüzleştiğine, iki çocuğun kitapların sihirli dünyasında kendilerini keşfedişine tanıklık edeceksiniz. Her biri farklı bir hayatın kahramanı, ama aynı hikâyede birbirini tamamlayan parçalar... “Dünyadaki bütün kitapların buluştuğu ortak bir yer mutlaka vardır,” diyor yazar. Ve biz bu satırlarla o gizemli yere, Kitaplar Dünyası’na davet ediliyoruz. Okurken sadece karakterlerin değil, kendi iç yolculuğunuzun da izlerini süreceksiniz. Çünkü bu kitap, herkesin içinde saklı kalan çocukla, kaybolan masumiyetle, ve belki de yeniden umut etmeyi öğrenen kalplerle yazıldı. Zaman durur bazen bir kitabın içinde… Ve insan, orada kendini bulur. Kitaplar Dünyası Miraç Necati Okay
Kitaplar DünyasıMiraç Necati Okay · Kitapyurdu Doğrudan Yayıncılık · 20237 okunma