2024 10. kitabı
Okunma: 20 Şubat 2024 11:51
Samimi, sade dille yazılmış bir hikâye. Yazarı merak ettiğim için ilk bu kitabı alıp şansımı denemek istedim. Doğru bir seçim yaptığımdan emin değilim. Çünkü bu hikâyede sadece hissettiklerini, yaşadıklarını anlatıyor. Babası ile olan zamanla kopmuş bağını yalın bir dille aktarıyor. Aslında edebi yönünü vs düşünmeden, olduğu gibi yazmış. Kitabın sayfaları arasında çizimler bulunuyor ve ben çok beğendim. Kendi çizimleri değil. Ama hikayeyi anlatma açısından doğru bir tercih. Genel itibariyle sevdim, yazarla ilk tanışma olarak yeterli gibi. Çok bilinen ve önerilen kitaplarına geçmeyi düşünüyorum. Şuan için planlarım bu şekilde. Hikaye beni çok içine çekmediği için fikrimi belirtme gereği duymadım. Eline alıp hemen bitirmelik kısalıkta olduğunu belirteyim. Okumayı düşünenlere diyeceğim şu, yazarın diğer kitaplarından sonra okumak daha mantıklı geliyor. Çünkü yazarı merak edip, hayranlık duyanlar için aslında düşündüğün kadar değilim hissini vermek istiyor. En azından bazı yerlerinde bu şekilde belirtmiş. İmkansızın şarkısı ile bu yazarı daha iyi tanımak isterim. Umarım doğru tercihtir:)
Bir Kediyi Terk EtmekHaruki Murakami · Doğan Kitap · 01,450 okunma